nlc.hu
Trend

Calista Flockhart ismét felvette 24 évvel ezelőtti szoknyáját

Calista Flockhart elővette a 24 éve hordott szoknyát az új Indiana Jones-film premierjére

Ezt a sárga szoknyát bizony már láthattuk egy vörös szőnyeges eseményen korábban is.

Szerdán volt az Indiana Jones és a sors tárcsája című film Los Angeles-i bemutatója, ahol a főszereplő. Harrison Ford a feleségével, Calista Flockharttal érkezett.

A színésznő az eseményen ugyanazt a sárga szoknyát viselte, ami korábbról már ismerős lehet, ugyanis már korábban is láthattuk benne egy vörös szőnyeges eseményen, mégpedig 24 évvel ezelőtt az Emmy-gálán. Igaz, akkor egy fehér inggel, és nem egy fekete, váll nélküli felsővel párosította, és a frizurája is más volt. 

Calista Flockhart ugyanabban a szoknyában 24 év különbséggel

Fotó: Getty Images/nlc.hu

A legújabb Indiana Jones-filmet a cannes-i filmfesztivál közönsége már láthatta, amin kolléganőnk is ott volt, és a következő mondatokkal zárta kritikáját:

„Látszólag ugyanis dr. Jones mostanra jutott el az egzisztenciális válságig. Pedig a »Releváns vagyok még?« –típusú kérdéseket nem neki, hanem magának a franchise-nak kéne feltennie. Ha megtették volna, és tőlünk várnák a választ, azt mondanánk: mi elbúcsúztunk volna a fiatalúrtól, amikor az édesapjával ellovagolnak a naplementébe. De ha már mindenképpen viszont akarjuk látni a régészprofesszort, akkor érdemes jegyet váltani az Indiana Jones és a sors tárcsájára. Mert minden hibája ellenére az ötödik Indy-kaland épp elég élvezetes ahhoz, hogy a nyár blockbustere váljon belőle.”

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top