nlc.hu
Sztárok
Eldurvult a konfliktus Alekosz és Varsányi Réka között

„Két hét volt míg meggyógyultak a sérüléseim, amiket okoztál” – Eldurvult a konfliktus Alekosz és Varsányi Réka között

Nagy Alekosz hétfő reggel hosszú poszttal kezdte a napot, amivel állítása szerint meg akarta előzni egy esti TV2 riport hatásait, amiben Varsányi Réka bántalmazással vádolja. A valóságshow-botrányhős posztjára azóta Varsányi is reagált, akivel az Ázsia Expresszben alkottak egy párost.
Nagy Alekosz és Varsányi Réka

Alekosz láthatóan dühös poszttal kezdte a hétfő reggelét, az esetnek már voltak előzményei:

Ez a frusztrált • eszelős • boldogtalan áruló szuka annyira nem bír magával, hogy már egyenesen bántalmazással vádol meg. Rendben!! réka. Elakartam kerülni ezt.. De te sem hagysz számomra más választást. Legyen.

Szerinte Varsányi Réka problémája valójában az, hogy nem képes túltenni magát a visszautasításon.

Értsd meg, Réka! Nem kellesz nekem

– írja Alekosz Varsányinak, aki szerinte elárulta őt.

 

Szerinte az, hogy a nő kihívta a rendőrséget bántalmazás miatt, teljesen hamis vád, inkább pont a fordítottja igaz, és Varsányi ütötte meg őt többször is. Alekosz mindezt hosszan és részletesen is kifejti a posztjában, majd a végén perrel fenyegeti meg Varsányit, amennyiben a nő továbbra is bántalmazással vádolja őt.

A másik fél is rövid időn belül megszólalt a témában egy poszt formájában.

A bejegyzését Varsányi azzal kezdi, hogy nem fél Alekosztól, aki úgysem tudja majd eltussolni mindazt, amit tett, mivel több tanúja is volt annak, hogy mit tett vele a valóságshow-sztár.

Valótlanságokat állítasz. 2 hét volt míg meggyógyultak a sérüléseim amiket okoztál. Látták a kollégám is és azt is, hogy hetekig sírtam.A szomszédodat kértem elsőnek hogy segítsen, de azt mondta nem mer veled újat húzni. Aztán igen én hívtam rendőrt. A franc se akart ott maradni akkor. Leverted a szemüvegemet amikor dulakodtunk majd 3 hétig nem adtad vissza és nem láttam. Egy undorító ember vagy. Bántalmazó.

A végén pedig arra biztatja Alekoszt, hogy csak tegye meg a feljelentést, úgyis győz majd az igazság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top