nlc.hu
Sztárok
Meghan Markle méregdrága mellényben jelent meg Kolumbiában

Meghan Markle méregdrága ruhában jelent meg Kolumbiában

A hercegné adott a megjelenésére Bogotába érkezve, ugyanis egy majdnem 300 ezer forintot érő mellényben jelent meg egy eseményen.

Harry herceg és Meghan Markle csütörtök érkeztek meg Kolumbiába, az alelnök meghívására. A házaspár azért érkezett Bogotába, hogy támogassák azokat a kezdeményezéseket, amelyek a gyermekek online veszélyektől való védelmét célozzák. Bár az utazásuk célja nemes, a királyi családból botrányos módon kivált pár máris egészen más dolgokkal keltette fel a világ érdeklődését.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Meghan Markle drága mellénye

A volt színésznőre nem véletlenül aggatták rá pár hónap leforgása alatt a stílusikon jelzőt. Meghant ugyanis lépten-nyomon divatos és elegáns szettekben láthattuk még akkor, amikor a brit királyi család aktív tagja volt. Egy alkalommal például, amikor egy tengerészkék Dion Lee ruhát viselt, a márka weboldala nagyjából három percen belül omlott össze a nagy érdeklődést követően, olyan sokan akarták egyszerre megkaparintani a stílusos darabot. 

Meghan kedvenc színe egyébként vélhetően a kék, ugyanis gyakran láthatjuk ezt a színt viselve. Hercegnéként is gyakorta választotta a kifinomult, de mégis komoly színt. Így hát, nem véletlen, hogy kolumbiai látogatására is ezt a színt választotta.

A sussexiek igazán elegáns párként léptek a közönség elé. Első nyilvános megjelenésükkor Meghan egy Veronica Beard által tervezett 598 fontos (kb. 277 ezer forint) mellényt viselt, míg Harry egy színben hozzá passzoló öltönyt.

Bár a hercegné ruhája minden kétséget kizáróan elegáns és csinos, előfordulhat, hogy annyian már nem tudnak vagy nem akarnak utánakapni, egészen borsos ára miatt.

Íme a kék darab (Fotó: Getty Images)

Íme a kék darab (Fotó: Getty Images)

Meghan parancsa Harry-nek

 Nem csak a méregdrága darab volt az egyetlen ami felhívhatta a rajongók figyelmét a pár utazása során. Meghan ugyanis egy alkalommal elég durva utasítást adott férjének. Egy szájról olvasó szakember azt állítja ugyanis, hogy a kétgyermekes édesanya még saját férjének is parancsolgat.

Nicola Hickling professzionális ajakolvasó szerint Meghan, mikor kilépett Harry herceggel a nyilvánosság elé halkan motyogott egy parancsot Harrynek, és egyszerűen csak annyit mondott: “kéz“, mire ő azt válaszolta: “Tessék”. Ez utasítás volt arra, hogy Harry fogja meg Meghan kezét.

Via

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top