nlc.hu
Sztárok
Elképesztő alakot villantott bikiniben Szente Gréti

Elképesztő alakot villantott bikiniben az Exatlon bombázója

Nem véletlen lett Szente Gréti a kétszeres Exatlon győztes, Gréti ugyanis elképesztően kisportolt alakkal büszkélkedhet, amit meg is mutatott bikiniben!

Szente Gréti az Exatlon Hungary All Star évadát is megnyerte, így dupla győzelemmel, dupla nyereménnyel lett gazdagabb. A Kihívó közösségi oldalának tanúsága szerint azóta is a sport szerelmese, rengeteget edz, Instagram-bejegyzései is legtöbbször arról szólnak, hogy valamilyen mozgásformát végez.

Fotó: Szente Gréta Instagram-oldala @szentegreti

Fotó: Szente Gréta Instagram-oldala @szentegreti

Az elmúlt időszakban azonban az edzős tartalmak mellett megjelent néhány nyaralós fotó is az Exatlonista oldalán, Gréti ugyanis Mallorcán pihente ki az év eddigi fáradalmait. Bejegyzései alapján pedig nagyszerűen érzi magát a vakáción, a hely szépségeinek felfedezése és a sportolás mellett imád a tengerparton pihenni és sütkérezni a napfényben a kint tartózkodás alatt.

Követői legnagyobb tetszését azonban az a fotósorozata nyerte el, amely a vízpartnál készült és megvillantja bennük hihetetlen alakját is. Gréti egy színes, bohém bikinit választott a strandolásra, kiegészítőül pedig egy zöld és fehér színekben pompázó kiegészítőt választott hozzá.

Övé lett a győzelem

Nem csoda, hogy utazni láthatjuk az Exatlonistát, korábban ugyanis azt nyilatkozta, hogy nyereménye egy részét a világ felfedezésére szeretné költeni. 

„Az biztos, hogy el szeretnék menni nyaralni, utazgatni szeretnék a nyáron. Azt érzem, hogy ez hozzám tartozik és hiányozna, ha nem mennék valahova. Szeretném körbejárni a világot. Hosszabb távú célom, hogy végre befejezzem az egyetemet, mert még mindig pénzügy és számvitel szakos hallgató vagyok. Szeretnék visszatérni az edzősködéshez is, hiszen Dominika előtt kezdtem el ezzel foglalkozni. (…) Értékálló dologba szeretném befektetni, én nem szoktam elherdálni a pénzt. Amiért megdolgozom, kétszer átgondolom, hogy mire költöm.” – mondta hazatérve az Exatlon műsorából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top