nlc.hu
Sztárok
Lavinát indított el Kiszel Tünde új videója a naptárról

Lavinát indított el Kiszel Tünde új videója

Nehéz lenne egy évet elképzelni a naptárdíva kiadványa nélkül...

Kiszel Tünde nevével mára eggyé vált tematikus falinaptára, melyet a saját honlapján önmagát dekoratív médiaszemélyiségként definiáló celeb nem csak évente dob piacra, de egy ideje hónapról-hónapra be is mutatja közösségi oldalán az éppen aktuális fényképet is belőle.

Láthattuk már őt hableányként, tűzoltóként, játékvezetőként is szexi pózokban, ahogyan kismamaként is lányával, Donatellával. Ezúttal azonban váratlanul egy videóval jelentkezett a híresség, melyben titokzatosan csak annyit mondott, sokan kérdezik tőle, készül-e 2025-ös naptárral, ő azonban nem árulhat el részleteket, csupán annyit válaszolhat erre a kérdésre: “talán igen, talán nem”.

Ahogyan az várható volt, Kiszel Tünde rajongói nem hagyták szó nélkül a felvételt, özönlenek a szívecskék és a lelkes üzenetek a videó mellé, melyek alapján az biztosan nem kérdés, hogy igény a kiadványra bizony van. 

Ez is érdekelhet Kiszel Tünde Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top