nlc.hu
Trend
13 éve nem szőrtelenít

13 éve nem szőrtelenít a nő, így néz ki most

Egy lemezborító láttán kapott kedvet ahhoz, hogy felhagyjon a szőrtelenítéssel.

13 éve hagyott fel a szőrtelenítéssel a mexikói Aria Loca. A 34 éves nő büszkén mutogatja a testét a közösségi médiában, hogy ezzel is népszerűsítse a természetesebb, kevesebb karbantartást igénylő megjelenést. 

Aria Loca

Aria Loca (Fotó: Profimedia)

„A  TikTok oldalam mindig is a testszőrzetem köré összpontosult, és most minden nap kapok olyan hozzásztólásokat a férfiaktól, hogy mennyire szeretik a nők szőrös lábát és hónalját” – mondta Aria. Hozzátette, korábban előfordult, hogy olyan párja volt, akit zavart, hogy nem szőrtelenít, ám úgy érzi, aki nem tudja ezzel együtt elfogadni, az nem hozzá való.

A villanyszerelőként dolgozó Ariát 21 évesen Patti Smith Easter című lemezének borítója inspirálta,  melyen az énekesnő szőrös hónaljjal pózol. 

Azt mondja, a barátai is irigylik a magabiztosságát, ám nem merik követni a példáját. „Kaptam néhány megjegyzést a barátaimtól, hogy bárcsak abbahagyhatnák a borotválkozást, mint én, de túlságosan félnek attól, hogy mások mit fognak szólni. Senki sem élvezi igazán a borotválkozást, de másokért csinálják, pedig ennek nincs igazán értelme.”

Aria Loca

13 éve nem szőrtelenít (Fotó: Profimedia)

A közösségi oldalakon persze a pozitív visszajelzések mellett negatív kritikákat is kap, ezek azonban nem érdeklik.

„Mindig lesznek gyűlölködők, ez ellen nem sokat tehetsz. Nem igazán foglalkozom azzal, hogy mások mit gondolhatnak. Szeretem terjeszteni a tudatosságot, és szeretem azt gondolni, hogy megváltoztathatok a nézőpontokat, ahogy az enyém is megváltozott.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top