nlc.hu
Trend

Nem borotválkozik, milliókat keres vele

Hónapok óta nem borotválkozik a nő, milliókat keres vele

Miután felhagyott a szőrtelenítéssel, OnlyFans-oldalt indított. Ma már ebből él.

Közel 10 hónappal ezelőtt állt le testszőrzetének boroválásával egy nő, aki ma már nagyjából 6-7 millió forintnak megfelelő összeget keres a videóival az OnlyFansen.  Ittybittycherry néven a TikTokon is ismert, ahol elsősorban életmódtanácsokat ad, illetve utazási élményeiről posztol, mindezt persze úgy, hogy szőrös hónalját vagy épp lábait is közszemlére teszi közben.  

Ittybittycherry

Screenshot: TikTok

A fiatal nő természetes, szabad szellemként definiálja önmagát és másokat is arra biztat, hogy hozzá hasonló módon dobják el a borotvát.

Miközben rengeteg követője van, jócskán akadnak olyanok is, akik támadják a külseje miatt. Mint mondja, a leggyakrabban azt szokták tőle megkérdezni, hogy milyen a szaga, illetve, hogy milyen gyakran szokott zuhanyozni. Saját bevallása szerint rendszeresen használ dezodort, és két-három naponként áll be a zuhany alá, azonban naponta többször is úszik medencében vagy az óceánban. 

„Lehet, hogy csúnya vagyok, amiért szőrös vagyok, de havi 20 000 dollárt keresek azzal, hogy nem borotválkozom” – vágott vissza kritikusainak az egyik posztjában.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top