nlc.hu
Sztárok
Meghan háttérbe vonult II. Erzsébet kedvéért

Meghan háttérbe vonult II. Erzsébet kedvéért

Miért keveredik állandóan ellentmondásba Harry és Meghan? Megpróbáltuk megfejteni a megszólalásaikat.

A Kékvér podcast 8. epizódjában Meghan Markle került a fókuszba. Ha az elmúlt éveket nézzük, akkor Harry és Meghan élete tele van ellentmondással és túlzással. Olyan, mintha már ők maguk sem tudnák, hogy mennyi igazságtartalma vannak annak, amit állítanak.

Ott volt az a bizonyos „autós üldözés”, amiről azt mondták, hogy halálfélelmük volt, és már értik, mit érezhetett Diana hercegnő, aki folyton menekült a fotósok előle. Ám New York polgármestere, rendőrkapitánya, és a házaspárt szállító taxis is megcáfolta az állításukat. Kiemelték, hogy azon a szakaszon csak nagyon lassan lehet haladni (így a 2 órás üldözés nem állja meg a helyét), és az “őrült menekülésre” semmilyen bizonyíték nincs. 

Harry pedig akkor esett túlzásba, amikor a könyve kapcsán azzal szerepelt a sajtóban, hogy fizikailag is “nekiesett” a testvére. A könyvből aztán kiderül, hogy Vilmos meglökte, ő pedig nekiesett a kutya táljának. Bár lökdösődni nem szép dolog, de verekedésnek azért nem nevezhető ez a családi perpatvar.

Tényleg áldozata a királyi család gépezetének Harry és Meghan?

Az egykori színésznő gyakran megjegyzi az interjúkban, hogy Kamilla, II. Erzsébet és Katalin hercegné kedvéért inkább a háttérbe vonult. Ez azonban nem áldozat, hiszen mindenkinek a “háttérben kell lennie” a mindenkori uralkodó, és annak párja mögött. A királyi család főszereplője csakis az uralkodó lehet. Sok elavult szabály van az udvarban, de ez speciel nem felülírható.

MEghan Markle és Harry herceg

(fotó: Profimedia)

Harry és Meghan úgy érezték, hogy nem kapnak elegendő munkát a királyi családban, (ezt egyébként most, a civil életükben bepótolják – a szerk.) majd napokkal később azért méltatlankodtak, mert Meghannek várandósan kellett részt vennie egy banketten. Természetesen, ha a hercegné ekkor rosszul érezte magát, akkor kegyetlenség volt “rákényszeríteni” a megjelenésre.

Hogy mi van most? Megkapták a vágyott életet a festői Kaliforniában, ahol minden hírességet (lesi) fotósok hada követ. Így őket is. Most viszont azért panaszkodnak, hogy lefotózzák őket az utcán. De az is igaz, hogy számos jótékonysági ügyet próbálnak felkarolni, és a királyi utazásokhoz hasonló, programokat szervezni.

A kesze-kusza történet legfájóbb pontja, hogy esély sincs arra, hogy az immár trónörökös Vilmos és az öccse, leüljenek átbeszélni a problémákat. Arról pedig nem lehet eleget beszélni, hogy III. Károly hosszú évek óta nem látta az unokáit. 

Vajon eljön valaha a békülés? Hazudnak a hercegné testvérei az interjúkban? Hallgassátok meg a Kékvér legfrissebb epizódját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top