nlc.hu
Sztárok
Hadas Alfréd autóbalesetet szenvedett

Hadas Alfréd autóbalesetet szenvedett

Közösségi oldalán írt Hadas Alfréd arról, hogy autóbalesetet szenvedett. Az eset után úgy érzi, az őrangyala vigyázott rá, emiatt nem történt nagyobb baj.

A Sztárban Sztár leszek! felfedezettje igencsak nehéz időszakot él meg. Miután szakítottak párjával, egy csúnya betegség is leterítette a lábáról, állapota addig romlott, hogy kórházba kellett mennie. A megpróbáltatások sora azonban úgy tűnik itt még mindig nem ért véget a tehetséges előadó számára, ugyanis közösségi oldalán adott hírt arról, hogy volt egy “kisebb” autóbalesete. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Hadas Alfréd a részletekre nem tért ki, annyit azonban elárult, hogy végződhetett volna sokkal rosszabbul is az eset.

Volt ma egy “kisebb” autóbalesetem, ami végződhetett volna sokkal rosszabbul is. Úgy tűnik, azért egy őrangyal velem van és ezért hálás vagyok

– olvasható a zenész 24 órán át elérhető Instagram-történetében.

Megküzdött korábban a démonaival

Alfréd korábban azt nyilatkozta, hogy az elmúlt időszakban démonait is le kellett küzdenie: 

„Rá kellett jönnöm, hogy az egészség nálam nagy démon. Mert a testi bajok, lelki gondokra vezethetők vissza. Az utóbbi időben ugyanis folyamatosan másokkal foglalkoztam, az exemmel például. Korábbi sérelmekkel, amiket már régen el kellett volna engednem. Magammal kell foglalkoznom, hogy újra tudjam magam értékelni, újra higgyek magamban! A kiírásomat 20 ezren látták és azóta rengeteg támogató, aggódó üzenetet kaptam. Ezért nagyon hálás vagyok, nagyon sok erőt ad!” – mondta korábban Alfréd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top