nlc.hu
Sztárok
Sydney van den Bosch így készül esküvőjére

Sydney van den Bosch így készül esküvőjére

Három ruhával is készül közelgő esküvőjére, melyen nagypapája kíséri majd az oltárhoz.

A TV2 Szerencsekerék című műsorának háziasszonya fájdalmas időszakon van túl: tavaly veszítette el szeretett szülőjét, nagypapája kíséri  majd az oltárhoz közelgő esküvője napján. „Még most is könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy a hamarosan nyolcvanéves nagypapám még van olyan fitt, hogy könnyedén megoldja ezt. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ő ad majd át Beninek. Hónapok óta készül rá, naponta egy kilométert sétál a városban, hogy jó erőben legyen. Biztos, hogy életem egyik legboldogabb napjaként élem majd meg az esküvőnket, de az is, hogy érzelmileg lesznek nehéz pillanatok is, hiszen a papa nem lehet már velem” – árulta el a Blikknek.

 

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

A modell tavaly vált el, műtétje után pedig három hónapon át tartott a felépülése. „Nem volt könnyű időszak, de a családom és Beni mindenen átsegített. Szeretnénk magunk mögött hagyni ezt az időszakot, és az esküvővel új fejezetet nyitni az életünkben. A történtek miatt nem sok időnk volt, de van egy esküvőszervező barátnőm, aki segít, és szerencsére a legprofibb szakemberekkel működünk együtt. Egyébként is notórius késő vagyok… Már jó pár esküvői fotózáson voltam, illetve a Szerencsekerékben is annyiféle ruhám volt már, hogy elég magas az ingerküszöböm. Végül úgy döntöttem, most is három ruhám lesz: egy habos-babos hosszú uszállyal, egy szűk fazonú alakkövető és menyecskeruhaként egy rövid, extravagáns, amiben lehet bulizni. Mind a hármat tervezik rám. Mivel az egészségi problémám után három hónapig tartott a talpraállás, és nem tudtam felemelni a karomat, voltak fájdalmaim, csak nemrégiben tudtuk elkezdeni a próbákat” – mesélte a közelgő nagy nap kapcsán Sydney van den Bosch.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top