nlc.hu
Sztárok
Megríkatta az X-faktor zsűrijét Szabó Bence

„Ezt a csatát ma keményen megnyerted” – 4 igent kapott az X-Faktorban a Voice-ból kiesett énekes

A 19 éves Szabó Bence nem csak a mentorokat, a közönséget is lenyűgözte – volt, akit könnyekre is fakasztott.
Szabó Bence

Tavaly kiesett ugyan a The Voice-ból (még az élő show előtt), de idén az X-faktorban már a válogatók alatt hatalmas sikert aratott a 19 éves Szabó Bence. A fiú, aki Josh Groban You Raised Me Up című dalával nem csak a közönséget, de a mentorokat is megríkatta és aki gyerekkorától énekel, négy igent kapott a produkciójára.

„Én hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek, és nem véletlenül találkoztam én akkor veled. Pont akkor énekeltél, amikor mentem segíteni Erikának a The Voice-ba” – idézte fel Gáspár Laci a Blikk szerint, hogyan találkozott először Szabó Bencével. Hozzátette, már ott felfigyelt a tehetséges fiúra, de most úgy látja, Bence azóta még jobb, azóta is fejlődött.

Bence nem csak Gáspár Lacitól, de a három másik mentortól is kapott egy-egy igen szavazatot. Tóth Andi csodálatosnak, Valkusz Milán gyönyörűnek nevezte az előadást, Majka pedig úgy összegzett, hogy Szabó Bence „keményen megnyerted a mai csatát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top