nlc.hu
Sztárok
Miklósa Erika DTK: Elviszlek magammal c. műsorában

Miklósa Erika nem tartotta magát jó anyának és feleségnek

Az énekesnőnek a kislánya örökbefogadása nemcsak határtalan örömet, hanem komoly nehézségeket is hozott, ami a saját magába vetett bizalmát is megrengette.
Miklósa Erika

Hamarosan újabb epizóddal érkezik D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsora, melynek vendége Miklósa Erika lesz. Az atipikus talkshow várhatóan ezúttal sem fog csalódást okozni: az ugyanis már most kiderült, hogy a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő tudja magáról, hogy nem könnyű természet, részben ez is az oka annak, hogy néhány éve elköltözött a családjával Bakonykútiból.

Nyilván nem mindenkinek voltam szimpatikus, ezt el is fogadtam. Valahogy úgy éreztem, kivetett magából a falu. Ez nem szomorú, el kell fogadni a változást, ahogy azt is el kell fogadni, hogy – bár nem pozitívan hangzik – valakiknek sok vagy… Abszolút megértő vagyok, szoktam mondani, hogy velem nagyon nehéz rosszban lenni. Ezt is úgy fogtam fel, mint egy jelzés, hogy nekünk váltanunk kell” – nyilatkozta, sőt, önvizsgálatot is tartott már sokszor, mert szerinte fontos tisztában lenni a személyiségünk negatív oldalával is a pozitív mellett.

Ez különösen hasznára vált, amikor kislányát, Bíborkát örökbe fogadták, ugyanis az énekesnő annak ellenére is megtapasztalta a szülés utáni depresszió érzését, hogy nem ő hordta ki a gyermekét.

A férjemmel mindketten ott voltunk, képzeld el. Nehéz, mert volt olyan pillanat – nagyon furcsa lesz, amit mondok – hogy rajtam is kijött a szülés utáni depresszió, hogy nem vagyok jó anya, nem vagyok jó elég feleség, nem vagyok elég jó barátnő.

Az interjúban, ami szeptember 15-én debütál a Spektrumon, többek között arról is mesél majd, hogyan ismerte meg a férjét, illetve milyen nehézségei voltak gyerekként vagy az örökbefogadás során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top