nlc.hu
Sztárok
Szakítottak Kajdi Csabáék

Szakított Kajdi Csabával a párja, kiderültek az okok

A nyár közepén még boldogan mesélt új kapcsolatáról a modellügynökség-vezető.
Kajdi Csaba

Kajdi Csaba újra szingli, váratlanul véget ért a kapcsolata – értesült a Blikk. Titokzatos szerelméről júniusban csupán annyit árult el a 49 éves influenszer, modellügynökség-vezető, hogy civil személyről van szó, aki polgári állással rendelkezik.  Mostanra azonban a kapcsolatuk már a múlté.

Kiderült, a kedvese szakított vele.

“A párom mondta ki, hogy vége, ami akkor eléggé megviselt, de már jól vagyok, túl vagyok a bánkódáson” – mondta el a bulvárlapnak Kajdi Csaba, aki azt is elárulta, hogy az ismertsége akkora terhet rótt a kapcsolatukra, hogy az nem bírta el.

“Hiába nem posztoltam kettőnkről, a mindennapi életben úton-útfélen szembejött az ismertség ilyen jellegű hátránya, én pedig nem tudok az ellen semmit tenni, ha felismernek, vagy lefotóznak minket” – magyarázta. Kiderült, a párja amiatt is aggódott, hogy a közös fotóik nyomán a munkahelyén is kiderül a mássága, pedig ezt nem akarta ott megosztani. 

“Nem tudok más életet élni, mint amit élek” – konstatálta a történteket Kajdi.

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @csaba_kajdi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top