nlc.hu
Sztárok
Az árvíztől féltette házát Papadimitriu Athina

Tavaly kigyulladt, idén az árvíztől féltette házát Papadimitriu Athina

Tavaly decemberben kigyulladt Papadimitriu Athina háza, a színésznő alig fejezte be a tűz utáni kár felszámolását, a Duna tetőzésekor már az árvíz után kellett aggódnia.

Tavaly decemberben kigyulladt Papadimitriu Athina háza, a színésznő alig fejezte be a tűz utáni kár felszámolását, idén már az árvíz után kellett aggódnia.

Tavaly kigyulladt, idén az árvíztől féltette házát Papadimitriu Athina

(Fotó: RTL/Reggeli)

Pont a tetőzés hétvégéjén volt Anna lányának a szlovén Alpokban egy futóversenye, amire Athina kísérte legidősebb lányát. Hogy nyugodtan el tudjon indulni péntek reggeltől egészen éjfélig megállás nélkül pakolt, és tasakokat húzott az asztalok, székek lábaira arra az esetre, ha megint elárasztaná a víz az otthonát. Végül elment a versenyre, addig legkisebbik lánya felügyelte a házat, ahova végül nem tört be az ár nagy szerencséjére.

“Mindenkinek javaslom, hogy legyen csetreszes, gyűjtögetős. Mert engem azért cseszegetnek a lányok, hogy mennyi mindenem van. Tudod, mennyi ilyen reklámzsákom volt? Az összes széknek és asztalnak a lábát feltudtam zoknizni? És összekötöttem, és ha jött volna az ár, én nyugodtan mentem el”

mesélte a Reggeliben a színésznő. A víz végül nem tört be, és még csak belvíz sem volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top