nlc.hu
Aktuális
Az Ötöslottó giganyereménye

Akár 77-szer is eljuthatunk a Holdra az Ötöslottó giganyereményéből

Felfoghatatlanul nagyot kaszálhatunk a héten, ha eltaláljuk mind az 5 számot.

Az Ötöslottó közel 8 hónapja halmozódó nyereménye mostanra már szinte elérte a 6 milliárd forintot: a héten 5,935 milliárd forint a jackpot összege. Ha valaki egyedüliként megnyeri ezt a gigászi összeget, akkor minden idők 3. legnagyobb Ötöslottó nyereményét viheti haza.

A csaknem 6 milliárd forintból akár 77-szer is eljuthatunk a Holdra, vagy több, mint ezerszer megkerülhetjük a Földet az Egyenlítő mentén.

Bár a lottónyertes fantáziájának egy ekkora nyeremény nem szabhatna gátat, mégis a nagynyertesek – a megkérdezésükkor – általában visszafogottabban nyilatkoznak. Az anonim, önkéntesen kitölthető kérdőív segítségével megkérdezett nagy összegű nyereményt nyerő játékosok 70 százaléka a szűk családi körnek tervez adni a nyereményből – mondták el a Szerencsejáték Zrt.-nél -, a pénz jó részét inkább befektetné, és csak kevesen mondták azt, hogy utazni szeretnének.

Már 4 szám is milliókat ér

A halmozódás 31. hete alatt 731 játékos volt a legközelebb a telitalálathoz: ők 4 szám helyes eltalálásával átlagosan 2 millió forint nyereményt könyvelhettek el egyenként. 

A nyeremény halmozódására egyébként összesen 52 hét áll rendelkezésre, ezután a főnyeremény nem növekszik tovább.

Enélkül nem jutsz a 6 milliárdhoz!

A nyeremény kifizetésének alapfeltétele, hogy a nyertesnek Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben csak banki átutalással történhet.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top