nlc.hu
Sztárok
L.L. Junior és Dárdai Blanka a kapcsolatukról

Kitálalt a se veled-se nélküled kapcsolatukról L.L. Junior és Dárdai Blanka: „Mély sérüléseket okoztunk egymásnak”

Őszintén vallottak egymás iránti érzéseikről, de külön-külön.

Megtörte a csendet L.L. Junior és Dárdai Blanka. Nyíltan beszéltek – de nem közös interjúban – a TV2 kamerája előtt arról, hogy mi mindenen mentek keresztül az elmúlt két évben, mi volt az oka a szakításaiknak és hogyan tervezik a magánéletüket a jövőben. A szerelmesek – akik az elmúlt időszakban hol szakítottak, hol kibékültek – az Ázsia Expresszbeli heves vitáikkal még inkább a figyelem középpontjába kerültek az elmúlt hetekben.

“25 éves vagyok, és az életem fenekestül felfordult 2 éve. Nyilván, ahogy a párválasztás során Laci lett a párom, felborult az egész világom, és nagyon sok mindennel meg kellett küzdenem a 2 évben. (…) Annyira az identitásommá vált a Laci, hogy nemcsak, hogy azonosítottak vele, hanem annyira megmukkantam ebben a szerepben, hogy ráhagytam az emberekre, hogy mit gondolnak, és ezt kicsit bánom, de most kicsit korrigáltam az Ázsia Expresszel, hogy <<Ez vagyok! Rosszabb és jobb pillanataimban>>”vallotta be a Tények Pluszban a rappernél 18 évvel fiatalabb Dárdai Blanka.

Nagyon élveztük a közös nyaralásokat. Az mindig egy olyan pont volt, ahol újra egyesültünk és megpróbáltunk valamit kihozni a másikból és a kapcsolatunkból. Mi egyébként a szürke hétköznapokban is ott voltunk stabilan egymásnak, csak az a baj, hogy nagyon különbözőek vagyunk, (…) és nagyon sok konfliktus gyűlt fel emiatt” – magyarázta a fiatal énekesnő.

“Miután mindenen átmentünk a 2 év alatt, most azt gondolom, hogy ennél sokkal máshogyan csinálnám. Mi jelenleg nem vagyunk kapcsolatban, (…) mindenki próbál külön gyógyulni, (…) annyira kiéleződött közöttünk a rengeteg probléma, a műsor után még durvábban, hogy próbáltuk rendezni külön-külön” – árulta el Dárdai Blanka, hozzátéve: “Nagy dózis voltunk egymásnak, és szerintem jobb egy kicsit ezt a háttérbe szorítani. (…) Nem lehet élni ilyen magas fokon, és ez nagyon beszippantott a kezdetektől. (…) Én nem így élek, ő hozta ezt ki belőlem, és nyilván ez nem egy élhető dolog.”

Miután tavasszal befejeződtek az Ázsia Expressz forgatásai, a szerelmesek útjai különváltak

L.L. Junior az interjúban elmondta, mi okozta a rengeteg hullámvölgyet a szerelmükben: “Exhibicionista, ambiciózus, szenvedélyes előadóművészek vagyunk, és ezt hozza a párkapcsolati mintánk is. (…) Ezért ilyen szenvedélyes a kapcsolat is. Tehát gyors békülés, gyors harag. Letiltjuk egymást mindenhonnan, aztán feloldjuk egymást, aztán letiltjuk, … szóval ilyen. Mindig azt mondjuk, hogy mi nyugalmat szeretnénk, de mindig ezt csináljuk. (…) Egymás verbális, vagy pszichés, lelki kivéreztetése mély sérüléseket okozott, okoztunk egymásnak, és ebben én is hibás vagyok. Én is elvetettem a sulykot többször. (…) Próbáltuk megmenteni, próbálkoztunk sokszor”.

A rapper elárulta, jelenleg a kapcsolatuk megmentésén dolgoznak.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top