nlc.hu
Szabadidő
Csányi Sándor: „Majdnem elváltunk”

Csányi Sándor meglepő kijelentése: „Majdnem elváltunk”

Nehézséget okozott Csányi Sándor és Tenki Réka házasságában, hogy Csányi a színpadon és odahaza is mindenbe beleszólt. Egy friss interjúban vallottak erről.

Csányi Sándor és Tenki Réka közös darabja, A döntés egy megrendítő vallomás az emberi lélek erejéről. A darab okozta érzelmi hullámvasútból azonban nemcsak a nézőknek jutott ki, hanem a színpadra álló házaspárnak is, amiről a Díványnak adott interjúban vallottak.

Azért az nem könnyű, hogy elmegyünk otthonról dolgozni oda, ahol én vagyok a rendező, és megmondom, hova állj, mire gondolj, milyen tempóban, majd hazamegyünk, és folytatom ugyanezt.

– mondja a beszélgetés során Csányi, egy ponton megjegyezve, hogy „Majdnem elváltunk”.

Tenki Réka és Csányi Sándor

Tenki Réka és Csányi Sándor egy régebbi filmbemutatón (fotó: Profimédia)

Tenki Réka pontosabban is kifejtette, mi okozta a problémát:

…nem az a baj, hogy beleszólsz, hanem az, hogy otthon is és itt is. Oké, hogy néha igazad van, de nem kell mindig.

A páros az interjúban ezt kissé csipkelődő/viccelődő hangnemben adta elő, de azért éreztették, hogy egy ilyen helyzet valóban nagyon konfliktusos, hiszen felborulnak a szokásos erőviszonyok.

A kapcsolat szempontjából is jó, hiszen megint csak egy olyan nehézség, amit, ha le tudunk győzni, tovább tudunk menni

– vonta le a következtetést Csányi, amihez Tenki csak annyit tett hozzá, hogy a konfliktusaik nem azért vannak, mert külön irányba tartanak, hanem pont azért, mert ugyanabba az irányba mennek.

A döntés című darab a MOM Kulturális Központ műsorán látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top