nlc.hu
Sztárok
III. Károly kemoterápiás kezelése

Orvosai szüneteltetik III. Károly király rákkezelését

Fontos döntést hoztak meg III. Károly orvosai a kemoterápiás kezelésével kapcsolatban.

III. Károly király és Kamilla királyné Ausztráliába tesznek látogatást, az utazás ideje alatt, ami előreláthatólag 11 nap lesz, a király orvosai úgy döntöttek, hogy szüneteltetik a király kemoterápiás kezelését – írja a DailyMail.

„Nem igazán lassított a körülötte lévők tiltakozása ellenére sem, de fontos volt számára, hogy látható maradjon. Már a kezelések alatt is arra törekedett, hogy minden adott legyen ahhoz, hogy teljes munkaidőben visszatérhessen. Most a dolgok nagyon pozitív irányba haladnak, amely lehetővé tette számára, hogy hosszú távú terveket készítsen” – árulta el egy bennfentes.

Orvosai szüneteltetik III. Károly király rákkezelését

(Fotó: Getty Images)

A 75 éves uralkodó hivatalos látogatást tesz október 18-tól Sydney-ben és Canberrában, majd közvetlenül a Csendes-óceán déli részén fekvő Szamoán.

Lapértesülések szerint amint hazatér útjáról, azonnal folytatja a kezeléseit.

III. Károly király betegségét ez év februárjában közölte a Buckingham-palota. Annyi derült ki, hogy a brit királyt, III. Károlyt „a rák egy formájával” diagnosztizálták prosztataműtétje után, és hogy „rendszeres kezeléseket” kap. A közlemény hangsúlyozta, hogy a brit uralkodó „továbbra is teljes mértékben pozitívan áll a kezeléséhez, és várja, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessen a köz szolgálatába”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top