nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 2 csillagjegy a legszenvedélyesebb

Ez a 2 csillagjegy a legszenvedélyesebb

Szerintetek is ők ketten azok?

Oroszlán

Az Oroszlán messze földön híres a szenvedélyességéről. Természeténél fogva domináns és magabiztos, és szereti, ha figyelem és elismerés övezi. Szenvedélye főként abban nyilvánul meg, hogy mindent szívvel-lélekkel csinál, legyen szó munkáról, párkapcsolatról vagy akár hobbikról. Nem fél kifejezni szeretetét és rajongását azok iránt, akiket fontosnak tart, és gyakran nagylelkű gesztusokkal mutatja meg érzelmeit. Azonban szenvedélyes természete miatt néha hajlamos lehet a drámai reakciókra is.

Ez a 2 csillagjegy a legszenvedélyesebb

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió mélyen érzelmes csillagjegy, ha valamit vagy valakit megszeret, azt intenzíven, teljes odaadással teszi. Nem fél mélyre menni az érzelmek világában, sőt, vonzza a titokzatosság és a misztikum. Szenvedélye gyakran túláradó, és ez a kapcsolataiban is megnyilvánul, hiszen rendkívüli hűséget és elkötelezettséget vár el. Azonban, ha csalódik, hevesen reagálhat, mivel az érzelmei olyan erősek, hogy nehezen tudja kontrollálni őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top