Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a legszenvedélyesebb a párkapcsolata

Egy hosszabb kapcsolatban nem könnyű megőrizni a szikrát, a szenvedélyt. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor valamit nagyon tudnak, náluk évek múltán sem kopnak az érzelmek. Vajon te is köztük vagy? Te is ismered a titkot? A horoszkópból kiderül.

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos hihetetlenül tiszta szívű, elkötelezett és védelmező a partnerével szemben. Lelkesen élvezi a tapasztalatok megosztását. Amikor igazán szerelmes, szeretetét félelem nélkül és teljes erővel fejezi ki. Szenvedélye, figyelme évek múltán sem apad. Sőt… 

Oroszlán (július 24. – augusztus 23.)

Az Oroszlán nagyon kifejező típus, de párjától is elvárja, hogy ő is hasonlóan cselekedjen. Nagylelkű, romantikus, olykor a dráma sem áll tőle távol, talán éppen ettől marad meg a szenvedély, az izgalom a párkapcsolatában oly sokáig.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg hatalmas túlélési készséggel rendelkezik, ami hihetetlenül szenvedélyes szerelmessé teszi őt. Nagyon keményen dolgozik, hogy megfeleljen önmagának és a partnerének. Számára mindennél fontosabb, hogy boldognak lássa a párját, de meg is tesz mindent az érzelmi lángért.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas azt szeretné, ha párkapcsolata tele lenne izgalommal, élményekkel részben azért, mert mindig szomjazik a kalandokra, a változásra. Szüksége van valakire, aki intellektuálisan is képes vele lépést tartani, és heves filozófiai vitákba bocsátkozik vele. Benne ez tartja meg a vágyat és a szenvedélyt.

szenvedélyes csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tudják, hogyan tartsák életben a szenvedély lángját (Thinkstockphotos)

Bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top