nlc.hu
Trend
Katalin hercegné fülbevalója

Ezt üzente fülbevalójával Katalin hercegné

Katalin hercegné minden szempontból tökéletes fülbevalót választott a kemoterápia utáni első nyilvános megjelenésére.

Először jelent meg a nyilvánosság előtt kemoterápiája befejezése óta Katalin hercegné. Férje, Vilmos herceg társaságávan látogatott el csütörtököj Southportba, ahol július végén egy késeléses támadásban 3 gyerek meghalt és 10 ember megsérült. A hercegi pár találkozott áldozatok hozzátartozóival, majd a helyi közösségi központban a sürgősségi szolgálatok dolgozóinak mondtak köszönetet a helytállásukért.

Az eseményen a hercegné egy különleges fülbevalót viselt, mely küllemében és jelentésében is illő választás volt erre az alkalomra. 

Katalin hercegné

Katalin hercegné és a különleges Catherine Zoraida fülbevalók (Fotók: Danny Lawson-PA Wire//Catherine Zoraida)

Catherine Zoraida kortárs ékszertervező kreációja páfrányleveleket formáz. Ez a növény pedig, ahogy az a márka weboldalán is olvasható, a kitartás, a rugalmasság és az új kezdetek szimbóluma

Az újrahasznosított, 18 karátos aranyozott ezüstből készült fülbevalót már korábban is láthattuk rajta, legutóbb 2023 májusában, a Chelsea Virágkiállításon viselte. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top