nlc.hu
Trend
Cardi B születésnapi öltözéke

1 hónappal a szülés után bevállalta az aligruhát Cardi B

A 32. születésnapját ünneplő Cardi B öltözéke nem sokat bízott a fantáziára.

Extravagáns bulival ünnepelte 32. születésnapját Cardi B a hétvégén. A rapper a múlt hónapban adott életet harmadik gyermekének, ám máris olyan formában van, hogy visszatérhetett a tőle megszokott, bevállalós öltözködési stílushoz. A partin egy mélyen dekoltált felsőrészből és mikrominiből álló, fekete aligruhát viselt, melyet – mint azt utóbb egy Instagram-posztban elárulta – attól a sztriptízbártól vásárolt, ahol négy éven keresztül dolgozott, mielőtt befutott volna rapperként. Ugyanitt hozzátette: azért volt szükség erre a ruhára, mert az a holmi, amit eredetileg fel akart venni, még ennél is kevesebbet takart volna. 

Cardi B

Cardi B a szülinapi bulin (Fotó: Johnny Nunez/WireImage)

A sztár igencsak felszabadultan ünnepelt családtagjai és barátai társaságában és a twerkelést sem hagyta ki, amiről a húga, Hennessy Carolina Almánzar tett közzé Insta-story-t.

Cardi B épp válófélben van férjétől, Offsettől, a rajongók pedig a fenti videó láttán arra a következtésre jutottak, hogy a videóban látható titokzatos férfi, aki tánc közben a rapper derekára teszi a kezét, talán az új párja lehet. 

via

Ez is érdekelhet Kendall Jenner Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top