nlc.hu
Trend
Az ördög Pradát visel legjobb ruhaösszeállításai

Közel 20 év telt el, de ezek a ruhák mégis örök klasszikusok – Az ördög Pradát visel legjobb szettjei

Folytatás ide, vagy oda, nem lehet elmenni amellett, hogy a filmben lévő szettek akár még a mai nap is inspirálóak lehetnek.

Ha mondanom kellene a 2000-es évekből egy igazi örökzöld filmet, amit akárhányszor képes lennék újranézni, egyértelmű választ tudnék adni: Az ördög Pradát visel. Már tiniként is magával ragadtak azok a filmek, amikben egy fiatal lány bekerül a nagyvárosba, tele lelkesedéssel, ambícióval és rengeteg álommal. Kicsit olyan volt, mintha magamat képzelném Anne Hathaway főszerepébe, akivel “együtt álmodoztam” a nagy lehetőségről.

Éppen ezért csillant fel a szemem, amikor elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy talán folytatódhat a Lauren Weisberger regényén alapuló filmadaptáció. Még nyáron jelentek meg a hírek azzal kapcsolatban, hogy a film írója Aline Brosh McKenna a folytatáson dolgozik, míg Wendy Finerman, az eredeti film producere a folytatást fejleszti és készíti. Az akkori beszámolók alapján a film kulcsfontosságú szereplői, azaz Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt és Stanley Tucci tárgyalásokat folytatott a film következő részéről.

Anne Hathaway

Az Ördög Pradát visel (Fotó: AFP Images)

Annak ellenére, hogy hivatalos megerősítés még nem érkezett, nagyon úgy tűnik, hogy a folytatásról szóló pletykák igaznak bizonyultak. Az ördög Pradát visel 2 ugyanis szerepel a Production List weboldalán. A hivatalos oldalon figyelemmel kísérik a jelenleg előkészítés alatt álló és aktív fejlesztés alatt álló filmeket és tévés projekteket. Mindenesetre, ha lesz is folytatás, biztosan izgalmas lesz, már csak azért is, mert Anne Hathaway egy nyári interjúban azt mondta: 

„Nem hiszem, hogy ennek a történetnek valaha is lesz folytatása” – mondta, majd azt is hozzátette, hogy szívesebben alkotna valami egészen mást színésztársaival. 

Közel 20 éve jelent meg a film, a benne lévő ruhaösszeállításokat azonban a mai napig imádjuk

Folytatás ide, vagy oda, nem lehet elmenni amellett, hogy a filmben lévő szettek akár még a mai nap is inspirálóak lehetnek. A történetszál szerint a friss diplomás Andy egy befolyásos divatmagazinnál kap állást, éppen ezért mindent megtesz azért, hogy lenyűgözze a keménykezű főszerkesztőt, a Meryl Streep által alakított Miranda Priestly-t.

Andy az idő előrehaladtával egyre nehezebben lavírozik az új munkája, a főnöke elvárásai, a családja és a párja között, de a stílusa irigylésre méltó lesz. Éppen ezért nosztalgia gyanánt elhoztuk azokat az örök klasszikusokat, amelyek akár napjainkban is megállnák a helyüket. 

Anne Hathaway
Megnézem
Összes kép (7)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top