nlc.hu
Család
Évekig ápolta a lebénult férjét, mégis elvált a nőtől

6 éven át ápolta a lebénult férjét, aki a felépülése után egyből dobta egy másik nőért

Hiába gondoskodott a mozgásképtelen férjéről éveken át, válással "hálálta meg" a férfi.

Egy malajziai nő, aki egy autóbaleset után 6 éven át ápolta ágyhoz kötött férjét, nemrég bejelentette, hogy a férje elvált tőle, és a felépülése után egy másik nőt vett feleségül.

Nurul Syazwani éveken át dokumentálta a közösségi médiában a mindennapjait, ahogy a férjét ápolta. Bemutatta többek között, hogyan táplálta a férfit egy nazogasztrikus szondán keresztül, hogyan pelenkázta és fürdette. Nurul férje egy autóbalesetben sérült meg, és 6 évre volt szüksége ahhoz, hogy újra járni tudjon. Ez idő alatt a neje végig mellette volt. A férje iránti elkötelezettsége nyomán több mint 30 ezer követője lett a Facebookon, akik közül sokan megdöbbentek, amikor megtudták, hogy Nurul férje nemcsak elvált tőle, miután felépült, hanem feleségül vett egy másik nőt. Minderről Nurultól értesültek, aki egy Facebook-bejegyzésben gratulált volt férjének és az új párjának.

“Gratulálok a férjemnek! Remélem, boldog vagy azzal, akit választottál. Aifa Aizam, kérlek, vigyázz rá úgy, ahogy én tettem! Én végeztem, most rajtad a sor, hogy átvedd az ápolását” – posztolta az elhagyott feleség. 

 Nurul válásának a híre, amelyet állítólag október 4-én véglegesítettek, sokkolta a malajziai közösségi médiát. Sokan nem akarták elhinni, hogy valaki azzal hálálta meg az asszony kedvességét, hogy elhagyja őt. Néhányan azok közül, akik a Facebookon követték az útjukat, amelyen Nurul 6 éven át mindent megtett azért, hogy ágyhoz kötött férje gondját viselje, csalódottságuknak adtak hangot a férfi azon döntése miatt, hogy amint felépült, elvált tőle, csak azért, hogy egy másik nőt vegyen feleségül.

“Abban az időben borzasztóan megijedtem, valahányszor köhögött” – emlékezett vissza Nurul Syazwani arra az időszakra, amikor ápolta az exét. “Naponta segítettem neki a gyógytornában is. A családom minden nap eljött segíteni, hogy kipihenhessem magam. Gyakran egyedül vásároltam meg a szükséges dolgokat a gyerekeimnek és a férjemnek, ami nagyon megterhelő volt” – panaszolta utólag.

Nurul arra kérte a követőit, hogy ne zaklassák az exférjét és új feleségét, hozzátéve, hogy ő és az exe megegyeztek abban, hogy együtt nevelik a lányukat. Sőt azt is kérte a kommentelőktől, hogy ne hibáztassák a történtekért a volt férjét.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top