nlc.hu
TV-sztárok
Caramel testvére elvesztéséről vallott

Molnár Ferenc Caramel a testvére elvesztéséről vallott

Molnár Ferenc Caramel a Vallom és vállalom című videósorozat vendége volt, ahol testvére elvesztéséről is beszélt.

Molnár Ferenc Caramel a Vallom és vállalom című videósorozat vendégeként beszélt öccse elvesztéséről – szúrta ki a 24.hu.

Molnár Ferenc Caramel testvére elvesztéséről vallott

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Onnantól kezdve szerintem egyikük sem volt szellemileg százas, amin nem csodálkozom. Nem is tudom, hogy ezt hogy lehet egyáltalán túlélni érzelmileg. Az ő házasságuk 1-2 évre a balesetre tönkre is ment és el is váltak, mert mentálisan padlóra kerültek. Ez feldolgozhatatlan volt mindannyiunknak, de valahogy mégiscsak fel kellett dolgozni.

– mondta Molnár Ferenc Caramel.

“Aztán elfogadtam, hogy az öcsém meghalt, és megpróbáltam úgy megközelíteni, hogy ez egy baleset volt, ami bármikor bárkivel előfordulhat. Nem azért történt, hogy én emiatt jobb ember legyek, fejlődjek vagy én tapasztaljak valamit – ez egy baleset volt. De azt éreztem, ha már ez megtörtént, akkor valamit tanuljak belőle, mert ha nem próbálok meg valamit tanulni ebből az egészből, akkor bolond vagyok” – mondta el Molnár Ferenc Caramel, aki korábban a megcsalásról is nyílt őszinteséggel vallott.

Caramel arról is beszélt Geszti Péter műsorában, hogy nem szeretné, ha gyerekei túl korán kirepülnének a családi fészeből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top