nlc.hu
Gasztro

Főzz egy kiadós vega vacsit hétvégére!

Ez után a vegetáriánus egytálétel után mást már nem fogsz kívánni.

Könnyű és finom vega receptet mutatunk most, amit akár már hétvégén elkészíthetsz. 

Forrás: Popsugar

Hozzávalók

 

2 csomag felkockázott tofu 
1 közepes, hámozott, kimagozott, kockára vágott pézsmatök 
6 kis, hámozott, kockára vágott paszternák
2 ek. olívaolaj
1 tk. fahéj
1 tk. tengeri só
1/2 csésze apróra vágott datolya

Melegítsd elő a sütőt 190 fokra. Helyezd a tofut, a tököt és a paszternákot egy üveg sütőedénybe. Önts rá két evőkanál olívaolajat, aztán jöhet a fahéj és a só is. Keverd össze őket jól, ügyelve arra, hogy a szósz mindenhol fedje az ételt. Süsd 40 percig, félidőben pedig keverj rajta párat. A 40 perc letelte után add hozzá az apróra vágott datolyákat, keverd jól össze az egészet és további 20 percig süssed még. 

Popsugar

ajánlott videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top