Életmód

Megtaláltuk az álommunkát, és még kutyákkal is lehetünk közben

Elképzelted már, hogy olyan munkád és munkahelyed van, ahonnan haza sem akarsz menni? Megtaláltuk!

Ha imádod a kutyákat, akkor rajongani fogsz azért a munkáért is, ahol azért kapsz fizetést, hogy imádni való ebekről gondoskodsz. Jól hangzik, ugye? A jó hírünk, hogy tényleg van ilyen meló! Csak sajnos nem nálunk, hanem Amerikában.

A Central Bark és a Beach Dog Cafe által hirdetett állásra még keresik a tökéletes munkaerőt, és valószínűleg nem a jelentkezők hiánya miatt nem találták még meg a befutót. A Manchesterben lévő kutyusnapközi munkatársainak a dolga, hogy egész napos időtöltést biztosítsanak a jószágoknak. Bár amilyen szuperül hangzik a munka, olyan fárasztó is. A foglalkozások 7-től 18:30-ig tartanak mindennap, így az ott dolgozni vágyónak rendkívül motiváltnak kell lennie amellett, hogy odavan a kutyákért, és akkor még nem esett szó az ebek utáni takarításról. Na de melyik munkának nincsenek hátulütői? Még így is álomszerűen hangzik ez az egész.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top