nlc.hu
Sztárok
Különvált gyerekeitől az x-faktoros

Különvált gyerekeitől az x-faktoros

Különköltözött gyermekeitől Bagosi Alexa, mert pénzt kell keresnie. A kicsiket az apjuknál helyezte el, ám igyekszik gyakran látogatni őket – írja a Blikk.

Különvált gyerekeitől az x-faktorosPár hónapja nehéz döntést hozott az X-Faktorban megismert énekesnő: két kisgyerekét a volt férjéhez költöztette. „Megállapodtunk a férjemmel, hogy most egy ideig nála laknak a kicsik. Borzalmas érzés, de most az a legfontosabb, hogy minél több pénzt össze tudjak szedni a lehető legrövidebb idő alatt” – vallotta be az énekesnő. Alexa – akinek a tehetségkutató alatt is nagyon kevés ideje volt a gyerekekre – jelenleg hetente háromszor énekel egy étteremben, emellett pedig egy nagyzenekar tagja is. Mint a bulvárlap megtudta, az x-faktoros nem maradt egyedül, már új barátja van. „Ha már velem nem lehetnek, legyenek az apjukkal. Ezt a döntést most meg kellett hoznom” – jelentette ki az énekesnő, aki nem titkolja, környezetében kap hideget-meleget. Ám mint mondja, neki se iskolája, se szakmája, csak a hangja, ezt az adottságát pedig igyekszik addig kihasználni, amíg csak tudja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top