TV-sztárok

Kamerák előtt békült ki Gáspár Győző és Zsolti

Gáspár Győző és Zsolti egykor együtt szerepeltek, immár egy éve azonban nem beszélnek egymással. A Gáspár testvérek a Story Extra kamerái előtt békültek ki.

Gáspár Győző és Zsolti kapcsolatában elég sok hullámvölgy volt, mint ezt korábban a Győzike show-ban és az Édes Életben is láthattuk. Mindketten heves természetűek, így nagyon hamar ordibálásba torkollik a vita, ilyenkor pedig egymáshoz vágnak mindenfélét. Korábban Gáspár Evelin mesélt arról nekünk, hogy a családból sokan elfordultak tőlük a NAV-os botrány miatt, talán ez lehetett a vita fő forrása a két testvér között. Egy éve nem beszélnek már, most azonban a Story Extra kamerái előtt kibékültek

Gáspár Győző éppen beült a stúdióba, amikor megcsörrent a telefonja: Zsolti hívta. „Várjunk már, a testvérem hív, egy éve nem beszéltünk” – kiáltott fel a showman. 

Eltárcsáztad testvérem?

– érdeklődött Győző, aki folyamatosan azt kérdezgette, hogy nem szégyelli-e magát, hogy ennyi időn keresztül nem kereste.„Csúnya, nem csúnya, egy éve nem beszéltünk. Most felhívott, és úgy beszélt, mintha ez az idő nem lett volna”  mesélte a BeleValó műsorvezetője, aki a családi tragédiájáról is vallott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top