Szabadidő

Újra megpattant a csavargó somogyi kenguru

Valaki kivágta a Rippel család farmjának kerítését. Skippy ezúttal a párját, Maggie-t is elvitte.

Megint meglépett Skippy, a nemrég elszökött, majd újra befogott somogyi kenguru – tudósít a Sonline.hu. A kalandvágyó erszényes ezúttal a párját, Maggie-t is magával vitte. Edgar Rippel tulajdonos közösségi oldalán azt írta, valaki kivágta a farmjuk kerítését, így tudott megint megszökni a kenguru. „Nem tudom megérteni, hogy emberek miért tesznek ilyet” – kesergett a családjával Bonnyán gazdálkodó német férfi.

kenguru

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Öröm az ürömben, hogy a tulajdonosok hamar el tudták kapni a szomszéd telken legelésző állatokat, de miután úgy látják, hogy a kenguruk nem tudnak biztonságban élni náluk, fájó szívvel kénytelenek voltak megválni tőlük.

Rippelék a Bőszénfai Szarvasfarmon helyezték el a párt, ahol más fajtársaik társaságát is élvezhetik. Igaz, ahogy Nagy János, a szarvasfarm vezetője elmondta: mivel eddig csak hím állatokat tartottak, Skippyéket egyelőre külön szállásolták el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top