nlc.hu
Szabadidő

Albínó Benett-kenguru született itthon

Cukiság: albínó Benett-kenguru született Magyarországon – fotók

Névötleteket várnak a kengurubabának.

A szigetbecsei Vadvirág Élménybirtokon található Vadvirág Major lakói a napokban örömteli eseménynek lehettek szemtanúi: Mazsola, az egyik Benett-kenguru megmutatta a nagyközönség számára a kicsinyét, aki albinizmussal jött a világra. A kis jövevény az első erszényes, aki a majorban született, a különleges bundája miatt pedig sokkal több odafigyelést és törődést igényel.

albínó kenguru,

Fotó: Vadvirág Major

Reméljük, a kis kenguru gyorsan beilleszkedik, és nem lesz kirekesztett, mint a többi albínó állat a vadonban. Az anyukája nagyon védi mindentől” – mondta el Kovács Krisztián, a Vadvirág Élménybirtok egyik tulajdonosa.

albínó kenguru,

 Fotó: Vadvirág Major

 

albínó kenguru,

Fotó: Vadvirág Major

Mivel a Benett-kenguru érkezése váratlanul érte a Vadvirág Élménybirtok tulajdonosait, ezért névvel sem készültek a számára. Tavaly egy ormányos medvének kerestek nevet, ami hatalmas siker volt, így ismét arra szeretnék kérni a látogatókat, hogy segítsenek nevet találni a kis jövevénynek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top