TV-sztárok

Hadat üzent Katinkának Shane Tusup

Trónfosztásra készül Hosszú Katinka riválisával Shane Tusup. Az amerikai tréner Ilaria Cusinato miatt visszatért a medence partjára.

Shane Tusup hadat üzent volt feleségének, a háromszoros olimpiai aranyérmes úszónak, Hosszú Katinkának. Az amerikai edző átvette a 19 éves olasz úszónő, Ilaria Cusinato felkészítését, aki a magyar klasszis egyik legnagyobb riválisa. „Együtt üldözzük az olimpiai bajnoki címet!” – jelentette ki videóblogjában az amerikai tréner, írja a Blikk.

Tusup bizakodó, óriási kihívást jelent számára, hogy felülkerekedjen volt feleségén – még akkor is, ha egyszer sem mondja ki a nevét. „Ennél izgatottabb nem is lehetnék az új feladatköröm miatt. (…) Ilaria óriási ígéret, már korábban is figyeltem rá. Nagyon elszánt, számára ez lehet az első részvétel az ötkarikás játékokon, s szeretne rögtön a legjobb lenni. Az odáig vezető út viszont nem könnyű, tele lesz fájdalommal” – mondta a visszatérő amerikai szakember.

Hosszú Katinka edzője, Petrov Árpád nem kívánta kommentálni Tusup színre lépését.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Dave Hunt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top