TV-sztárok

Hosszú Katinka nagyon elverte volt férje tanítványát

Fölényesen nyert az Iron Lady, Shane Tusup tanítványa csak az ötödik lett.

Mióta tudni lehet, hogy Shane Tusup is Budapestre érkezik a csapatával a Duna Arénában rendezett úszó világkupára, mindenki azt várta, mi történik majd 400 méter vegyesen. Hosszú Katinka ugyanis ebben a számban versenyzett volt férje új tanítványával, az olasz Ilaria Cusinatóval.

Az igazi összecsapás azonban elmaradt, mert az Iron Lady az egész mezőnyt nagyon elverte. A háromszoros olimpiai bajnok 4:34:37 percet úszott, ezzel hét másodperccel volt gyorsabb a második Jakabos Zsuzsannánál és a harmadik spanyol Mireia Belmonténál. Cusinato ötödikként ért célba, időeredménye 14 másodperccel volt rosszabb Hosszúénál.

A győztes Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a budapesti úszó világkupán a Duna Arénában 2019. október 5-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Az elmúlt napok feszülten teltek Katinka számára: nemcsak azért, mert Tusup új tanítványával próbált visszavágni neki, de válásuk óta először találkoztak volt férjével. Ez a mostani fölényes győzelem azonban komoly erődemonstráció volt.

A versenyről készült videót itt nézheted meg.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top