Sztárok

Hosszú Katinkát Magyarországon provokálja volt férje

A Duna Arénában néz farkasszemet ellenfélként Katinka és Shane Tusup.

Válása óta nem beszél egymással az egykori álompár, Hosszú Katinka és Shane Tusup. A jövő héten azonban elkerülhetetlen lesz, hogy találkozzanak, ráadásul a helyszín a Duna Aréna lesz, amihez rengeteg közös emlék köti őket.

Október 4. és 6. között rendezik az Úszó Világkupát a Duna Arénában, így Katinka és Shane kénytelen lesz farkasszemet nézni egymással. Most először nem egymásért, hanem egymás ellen fognak küzdeni – írja a Bors.

Az amerikai szakember három tanítványával, Ilaria Cusinatóval, Bujdosó Zsomborral és Földházi Dáviddal érkezik. Shane a 19 éves olasz úszónővel próbálja meg letaszítani a trónról a vegyesúszás egyed­uralkodóját, Katinkát.

Ám az Iron Ladyt nem olyan fából faragták, hogy megfutamodjon. Sőt, mintha már pszichológiai hadviselésbe kezdett volna a Facebookon. „Jobb csendben maradni, és dolgozni, Hagyd, hogy az eredményeid beszéljenek!” – írta Katinka az egyik posztjában, amellyel vélhetően Shane-nek üzent.

Az biztos, hogy akármilyen erősek is, a találkozás alighanem mindkettőjüket felzaklatja majd.

(Kiemelt kép: Facebook/Hosszú Katinka)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top