Sztárok

Hosszú Katinka feszült, hogy újra találkoznia kell volt férjével

A hétvégi világkupán elkerülhetetlen lesz a találkozás a Duna Arénában.

Csaknem egy év után találkozik Hosszú Katinka és volt edző-férje, Shane Tusup. Október 4. és 6. között rendezik az Úszó Világkupát a Duna Arénában, ami drámák helyszíne lesz.

Decemberben kimondott válásuk után az egykori álompár ott fog egymás szemébe nézni, ahol hosszú hónapokon át készültek, és ahol később megromlott a kapcsolatuk – írja a Bors.

Shane Tusup elhagyta Magyarországot, de visszatért. Ráadásul egy másik nő oldalán érkezett: tanítványa, az olasz Ilaria Cusinato (aki nem kicsit hasonlít az Iron Ladyre) épp Katinka vetélytársa lesz a medencében.

Tusup talán csak erre a hétvégére tért vissza Budapestre, de könnyen lehet, hogy visszaköltözik. Miután Szilágyi Liliána is őt választotta trénerének, állítólag Tusup egy új úszóklub alapítását tervezi.

A lap azt írja, Katinka érezhetően feszült volt a tegnapi sajtótájékoztatón, arra a kérdésre pedig nem szeretett volna válaszolni, hogy mit szól Shane újra felépített edzői karrierjéhez, és mit vár a találkozástól.

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top