nlc.hu
Gasztro
Nagy hűtőt rendeltek, még a tej sem fér bele abba, amit kaptak

Nagy hűtőt rendeltek, még a tej sem fér bele abba, amit kaptak

„Nagy szerencse, hogy van humorérzékünk” – összegezte az elmúlt héten velük történteket a brit pár.
hűtő rendelés online

Nevetséges rémálom az egész” – nyilatkozta a Metro című brit bulvárlapnak a 23 éves Lauren Brown, aki párjával, a 25 éves Lee Stubbs-szal nagyjából két hete döntött úgy, hogy új – a meglevőnél lényegesebb nagyobb – hűtőt vesznek maguknak. A kiválasztott terméket online rendelték meg, és külön fizettek a házhoz szállításért is, leginkább azért, mert egyiküknek sincs autója.

Csakhogy a várva várt hűtő végül nem érkezett meg a beígért időpontban. „Aznap, amikorra ígérték a hűtőt, háromszor is beszéltem a vevőszolgálattal, ahol, noha mindig bocsánatot kértek az okozott kellemetlenségért, de minden alkalommal egy későbbi időpontot mondtak arra a kérdésemre, mikorra várhatom az új hűtőszekrényt. Végül azt közölték, hogy legkorábban a következő hétvégén tudják kiszállítani a hűtőnket.

Lauren a lapnak elmondta, a cég ezután „kárpótlásként” a várakozás idejére kiszállított nekik egy minihűtőt, amibe még a tejet sem tudják bepakolni. „És nem is ez a legnagyobb baj vele; hanem az, hogy szivargyújtóról működik. Szóval ahhoz, hogy egyáltalán be tudjuk kapcsolni, szükségünk lenne egy autóra, ami viszont egyikünknek sincs.”

A brit pár a kellemetlenség ellenére csak nevet a velük történteken: mint mondták, az egyetlen dolog, ami igazán felháborította őket az, hogy amikor rákérdeztek a szolgáltatónál, mégis mit csináljanak addig, míg a hűtőjüket kiszállítják végre, azt a választ kapták, hogy rendeljenek maguknak kaját.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top