nlc.hu
Sztárok
Scherer Péter fájdalmas emlékeket idézett fel elhunyt bátyjáról

Scherer Péter fájdalmas emlékeket idézett fel elhunyt bátyjáról

Scherer Péter nagyon ritkán nyílik meg úgy, mint ahogy azt legutóbbi interjújában tette.

Scherer Péter rendszerint óvja a magánéletét, nagyon ritkán beszél a személyes kapcsolatairól. Legutóbbi interjújában mégis szóba került – Kadarkai Endre Egyszóval elnevezésű vlogján villámkérdéseket tett fel a színésznek, ezt fejtette ki Scherer, amikor kiderült, hogy elhunyt a bátyja. A kérdés arról szólt, hogy megbánta-e valaha, hogy versenyzett valakivel, és felülkerekedett valakin.

„A bátyámat, az egész életében. Ez egy nagyon fájdalmas történet nekem, mert ő meg is halt autóbalesetben. Ez egy nehéz dolog, valószínűleg ebben a szüleim is ludasak. Két hasonló srác voltunk, még kinézetre is, ő egy értelmes, okos, intelligens fiú volt. (…) Beköltözött hozzánk a kollégiumba. Az az egy, másfél éve, ha én ott nem csak magamra figyelek, hanem rá is, akkor a mi tesóságunk egy egész más szintre juthatott volna, mint így. Én ebben hibásnak érzem magam” – mesélte Scherer Péter, aki azt is elárulta, gyerekkora óta ő volt a kedvenc otthon, ami miatt másodhegedűsnek érezhette magát a bátyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top