TV-sztárok

Kate Middletonnak nem gáz 6500 forintos Zara hajráfban megjelenni

Nem ciki neki fast fashion márkákat hordani.

Cambridge hercegnőjének nem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha csodálatos hajkoronáját mindössze egy 17,99 fontos (körülbelül 6500 forintos) Zara hajráffal hordja. A párnázott strasszos fejpántot, amely online is megrendelhető, a londoni Royal Albert Hallban megrendezett nemzeti ünnepségen viselte egy sötétkék csónaknyakú ruhával.

William és Catherine, Harry és Meghan 2018-ban. Forrás: Getty Images

Hiába az olcsó kiegészítő, Kate pompásan festett, ruhája fekete bársonyövvel volt átfűzve, fülében pedig ott csillogott a királynő igazgyöngy fülbevalója, amelyet a hercegnő kifejezetten erre az eseményre kölcsönzött tőle.

Kate és William az ünnepségen csatlakozott Harryhez és Meghanhoz, aki szintén nagy rajongója a high street fashionnak, de ő sem érzi kínosnak, hogy Marks & Spencertől vegyen fel ruhát publikus eseményeken, mint ahogy azt nem is olyan rég tette. Sőt ebben az évben lencsevégre kapták már egy hat hónapos, 12,99 fontos (4800 forintos) kezeslábasban is.

(Fotók: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top