nlc.hu
Szabadidő
Magyarázkodásra kényszerült Borbás Marcsi – kifakadt azon, hogy temetik a Gasztroangyalt

Magyarázkodásra kényszerült Borbás Marcsi – kifakadt azon, hogy temetik a Gasztroangyalt

A műsorvezető szerint el kellett kerülnie a kiégést és a műsor ellaposodását, temetni viszont semmi esetre sem kell a Gasztroangyalt.

Mint arról beszámoltunk, idén karácsonykor egy év szünetre megy Borbás Marcsi közkedvelt műsora, a Gasztroangyal. A műsorvezető és férje közös cége új online portált indított (egy.hu), Borbás Marcsi ezért egy év türelmet kért a köztévétől, a jövő évre nem újította meg a műsor szerződését.

Fotó: MTI / Nagy Zoltán

A műsorvezető hosszú posztban magyarázkodik Facebook-oldalán. Őszintén beszél arról, hogy mi mindent adott neki a műsor, és fájó szívvel, de miért döntött stábjával az egyéves szünet mellett. 

„Nyolc évvel ezelőtt kezdetét vette egy különleges utazás. Már akkoriban is tisztában voltam vele, mennyi emberi, kulturális, természeti, néprajzi és gasztronómiai értéket rejt magában a Kárpát-medence, de mindezeket a Gasztroangyal által fedeztem fel igazán. Csodálatos időszak ez az életemben, telis-tele meglepetésekkel, izgalmas, vicces vagy éppen megható jelenetekkel, melyek még a gyakran 16 órára nyúló forgatási napok végén is melengették a szívünket. (…)

A Gasztroangyal nem csupán egy televízióműsor, hanem egy küldetés. (…) Ennek ellenére ez a sorozat most egy időre pihenni tér.

Higgyétek el, nincs tévés stáb, aki keményebben dolgozott volna az elmúlt nyolc évben.

De az erőltetett menetnek most megálljt kell parancsolnunk, mert el kell kerülnünk a kiégést, az ellaposodást, és a kimerültség ezekhez vezet.

A MÉDIÁBAN FÉLREÉRTHETŐEN JELENT MEG, HOGY A GASZTROANGYAL MEGSZŰNIK ÉS HELYÉT AZ EGY.HU WEBOLDAL VESZI ÁT. Ennek az lett az eredménye, hogy sokan temetik a műsort, és lehetetlen elvárásokkal fordulnak az egy.hu felé. A Gasztroangyal megpihen, de közben a visszatérésen dolgozunk. (…) Az egy.hu pedig egy mindettől független webes vállalkozás, egy internetes magazin, amely remélhetően rengeteg értékes és szórakoztató pillanatot szerez majd nektek. Ne várjátok tőle a Gasztroangyal folytatását, ez teljes képtelenség lenne, hiszen a Gasztroangyal csak a Gasztroangyallal folytatható. Ugyanakkor azon dolgozom, hogy az egy.hu oldalon a Gasztroangyal-közösség minden tagja találjon magának izgalmas, fontos és elgondolkodtató tartalmakat!”  – olvasható terjedelmes bejegyzésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top