Fluor Tomi: „Ijesztő volt sztárnak lenni, heteken át követtek a rajongók”

Volt, hogy mindenhová követték és szó szerint nem tudott úgy kimenni az utcára, hogy valaki ne rohanta volna le azonnal. Azt mondja, annyi bántást életében nem kapott, de nem is feltételezett volna korábban, mint amennyit a Mizuért kapott annak idején.

Sokan cserélnének a sztárokkal, de a hírnévvel járó „hozadékkal” már kevesen birkóznának meg. Annak idején Fluor sem pont olyannak képzelte a népszerűséget, mint ahogyan azt később megélte. Azt mondta, naiv volt, senkiről nem feltételezte, hogy rossz szándéka lehet, sokan átvágták, de ezek a tapasztalások csak megerősítették lélekben. Talán ezek is kellettek ahhoz, hogy valóban kimagasló sikereket érjen el a zenében.

Fluor Tomi: „Ijesztő volt sztárnak lenni, heteken át követtek a rajongók”

Fluor Tomi és az nlc lélekemelő podcast-sorozatának házigazdája, Sándor András régóta ismerik egymást, de már évek óta nem találkoztak és nem csevegtek. Éppen ezért a viszontlátás örömére majdhogynem úgy tekintettek, mint egy haveri sörözésre, ezért szándékosan hagytuk benne a hangfelvételben azokat a szófordulatokat, kifejezéseket, amelyeknél most szinte kötelezően fel kell hívnunk az olvasók és hallgatók figyelmét, hogy vigyázat, mert szókimondó tartalom következik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top