Dekor

Meglátta, és megszerezte: gigafenyőfát próbált hazafuvarozni karácsonyra

Úgy látszik, nagyon elszánt lehetett az a massachusettsi állampolgár, aki elhatározta, hogy hazaviszi a családnak a világ legnagyobb karácsonyfáját. Csak arra nem gondolt, hogy a kivágott alapanyag, a fenyőfa nem fog elférni a kocsi tetején. A rendőrök szúrták ki.

Emlékszünk még a nagy karácsonyi klasszikusra Chevy Chase-zel? A karácsonyi vakáció elején van egy jelenet, amikor a komplett Griswold család kikocsikázik az isten háta mögé, valami fagyos erdőbe, hogy kivágjanak egy formás, ámde termetes fenyőfát, ami jól mutat majd a nappaliban. Az Igazinak tűnő óriási fenyő persze, jól néz ki a havas tájban, csak éppen a családi házba nem fér be. Itt a jelenet, amikor Clark Griswold megpillantja a tökéletes fát:

Valami ilyesfajta égi jelenés igézhette meg azt a massachusettsi embert is, aki rossz arányérzékkel egy gigantikus fenyőt választott a család karácsonyfájának, majd megpróbálta valahogy hazaszállítani a növényt. A helyi rendőrök szúrták ki, hogy a fenyő gyakorlatilag beterítette az egész autót, amin utazott: a sofőr hátra és oldalra biztosan nem láthatott ki a fa miatt, de elképzelhető, hogy még a szélvédőn is hézagos volt a kilátás. Az alábbi fotót a rendőrség tette közzé azzal a figyelemfelhívással, hogy az ünnepi fát mindenki felelősségteljesen szállítsa haza. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top