Dekor

Máris mém lett Melania Trump karácsonyi dekorációja

A hivatalos kommunikáció szerint Melania Trump a régi karácsonyok tradícióit követve álmodta meg a Fehér Ház ünnepi dekorációját. A mémgyárosok szerint viszont inkább a first lady rémálmai keltek életre az elnöki rezidencián.

Hétfőn mutatta meg Melania Trump a nyilvánosságnak az ünnepi díszbe öltöztetett Fehér Házat. Az épületben egy négyzetméter sem maradhatott karácsonyfa nélkül, a hópelyhes, girlandos dekoráció sűrűjében pedig még Diótörőt táncoló balettművészek is megjelentek. A mémgyárosok szerint azonban a téli mesébe varázsolt Fehér Ház egyetlen szegletén kifejezetten rosszul sikerült a first lady által megtervezett dekoráció, azonnal le is csaptak rá.

Ők ebbe a fotóba…

Fotó: Olivier Douliery/Consolidated News Photos/Olivier Douliery – Pool via CNP

…valami teljesen mást láttak bele:

Egy pillanat alatt vált a fehér ágakkal díszített folyosó egy Tim Burton-film vagy a Ragyogás ijesztő díszletévé, halál- és horrorfolyosóvá és egyben az Obama-korszak utáni elsötétedés szimbólumává. Nappali megvilágításban még teljesen rendben van a díszlet, de elnézve az éjszakai kivilágítást, mi is beleborzongunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top