Dekor

Durván átverték a műfenyőt vásárló nőt

A sok pénzért vásárolt műfenyő nem hozta meg az áhított karácsonyi szellemet.

A harminc éves Leighton Dunn az angliai Home Bargainsban szuper műfenyőt vásárolt. Vagyis csak azt gondolta, mert amikor otthon kibontotta a 25 fontos, vagyis átszámítva 9000 forintos tárgyat, lesokkolta a látvány. A fa szinte teljesen csupasz volt.

„Amikor kinyitottam, azt gondoltam: nem tudom elhinni, hogy ennyi pénzért vettem egy ilyen ócskaságot. Hol van a többi ág? Pedig azt hiszem, ez volt az utolsó darab a boltban. A családom viccesnek találta ezt az egészet. Amikor elküldtem a nővéremnek a fotót erről a szerencsétlenségről, azt mondta, ez is csak velem történhet meg.”

Miután Dunn visszavitte a fát, a vállalat elismerte, hogy a műfenyő véletlenül átsiklott a minőség-ellenőrzésen, és egyedülálló esetként könyvelte el az incidenst, majd kicserélte a fát. Bár az áruház weboldalán az „ünnep nélkülözhetetlen asztali díszeként” jellemzik a fenyőt, valószínűleg ez Nagy-Britannia legszomorúbb karácsonyfája.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top