nlc.hu
Dekor

Kritikák az óbudai köztéri betlehemekről

Nagyon berágtak az óbudaiak a felállított betlehemekre

Nekiestek az ünnepi utcadísznek a helyiek, paródiának tartják.
betlehem

Az óbudaiak szerint nem tükrözi az ünnep szellemét a kerület több pontján felállított betlehem, egyszerre tartják kínosnak, sértőnek és nevetségesnek. A közösségi oldalakon rengeteg kritika éri az önkormányzat által felállíttatott utcai installációkat – írja a Magyar Nemzet.

A Békásmegyeri piacon és a Kolosy téren elhelyezett installációk megdöbbentették a helyieket. A legtöbben a stílustalanságot kifogásolják. A Szent Család alakjait ugyanis ideiglenesen átalakított piaci bódékban jelenítették meg, még a standok számozása is látható rajtuk.

„Falura jóleszazúgy!”, „Ez nagyon béna”, „IKEA-stílus… tagadhatatlanul letisztult, sallangmentes”, „Ez valami borzasztó, az igénytelenség mintapéldánya”, „Kortárs tyúkketrec házilag, de az is erősen minimálban”, „Ez egy betlehemparódia”, „Az egész rettenetes és hiteltelen! Jobb lett volna a semmi!”, „Nagyon silányra sikeredett” – ilyen és ehhez hasonló véleményen vannak a kommentelők.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több bizarr betlehem az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top