nlc.hu
Dekor

Karácsonyfa purhabból

Purhabból fújt karácsonyfát a Comedy Central humoristája, Felméri Péter

A stand-upos rendszeresen alkot valami furcsát otthonában, legyen az purhabból fújt karácsonyfa vagy slime. Emellett főleg a kisgyermekei művészetét követi nyomon és gyönyörködik az otthon kiállított alkotásokban.

Felméri Péter ugyan művészeti kívülállóként aposztrofálja magát, az alkotás mégsem áll messze tőle. „Szeretek olyan videókat nézni, amiben emberek haszontalan, sokak által kidobásra ítélt dolgokból valami hasznosat alkotnak. A csináld magad vonal közel áll hozzám, bár sokszor parodizálom a műfajt” – számolt be hobbijáról a humorista.

Felméri Péter

Felméri Péternek nagyon bejön a DIY-vonal (Forrás: Red Lemon)

A Comedy Club sztárja elárulta, hogy egyszer például purhabból alkotott karácsonyfát, és egészen izgalmasra sikeredett.

Íme Felméri Péter purhabból készült karácsonyfája:

Felméri Péter

Ebből a kupac purhabból lesz a karácsonyfa (Forrás: Red Lemon)

Felméri Péter

Még fel is díszítette a purhabból készült fát (Forrás: Red Lemon)

Bevallotta, még véletlenül se tartaná jó ötletnek, ha karácsonykor valami kézműves ajándékkal lepné meg a szeretteit: „Nem akarok másoknak kellemetlen meglepetéseket okozni az ajándékaimmal, amelyeket alig várnak, hogy kidobhassanak”.

Felméri Péter szerint az igazi művészek a családja legkisebb tagjai: kétéves kislánya és óvodáskorú kisfia. „Bálint imád rajzolni, én pedig nagyon szeretem nézni, ráadásul az eredmény is csodás. Igazán bátor, nincs olyan, hogy valamit ne merne lerajzolni, bárminek nekifog. Család, munkagépek, állatok vagy rendőrautó, amit egy oroszlán vezet – mindent papírra vet. Imádom a műveit és hogy saját, egyedi stílusa van. Már ráismerek a színezéséről, a vonalvezetéséről” – mesélte büszkén a stand-upos, aki szerint a kislányát, Lillát egyelőre ez kevésbé köti le, viszont ha vízfestéket lát, indulhat is az önfeledt maszat-móka. „Ha valakikét, az ő művészetüket szorosan követem. Mindig frissítjük az itthoni falat, tele van a festményeikkel és az alkotásaikkal” – árulta el.

Egy időre búcsúzik a Comedy Club, a humorcsatorna népszerű stand-up sorozata. Zárásként, most pénteken 21:00-tól Felméri Péter Litkai Gergellyel karöltve üzen hadat a képzőművészetnek: a Galeri című estjükben a hazai múzeumok, illetve galériák festményeiről osztják meg vicces meglátásaikat.

Még több ötletes karácsonyfa az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top