nlc.hu
Dekor
Schobert Norbi karácsonyi kiadásai

Milliókat költ el Schobert Norbi karácsonykor, kéthavi jövedelme megy el az ünnepi kiadásokra

Állítja, hiába költhet el bármennyit, egyfajta nevelési célzat mégis van náluk a karácsonyi ajándékozás körül.

A Fókusz annak járt utána, hogyan készülnek a karácsonyra és hogyan ajándékoznak azok a hírességek, akiknél a pénz nem akadály. A riportban többek között Schobert Norbi is megszólal, aki elárulta, mi volt az eddig legdrágább karácsonyi ajándéka és mennyire rúgnak az idei ünnepi kiadásai.

Schobert Norbi

Schobert Norbinál milliók mennek el karácsonyi kiadásokra (Fotó: Sajtóklub)

Schobert Norbi élen jár a karácsonyi költekezésben. Volt, hogy több milliós órával lepte meg feleségét. Elmondása szerint akkor, abban a helyzetben nagy jelentősége volt az ajándékának. „Tíz évvel ezelőtt, amikor a velem született szívbetegséggel kórházban voltam, és nem voltam biztos, hogy ki fogok jönni, akkor Rékának vettem egy nagyon szép karórát. Nem emlékszem, hány millió, de nagyon sok millió forint volt. Ezt ő nagyon sok-sok éve megnézte, nem kérte, csak megnézte magának, és úgy voltam vele, hogy az utolsó ajándéka az idő legyen, és ha kap egy szép órát, akkor olyan, mintha időt adnék” – indokolta akkori ajándékvásárlását A Konyhafőnök VIP-ben is bizonyító fitneszguru, aki próbálja nem számolgatni a karácsonyi kiadásait, mert saját maga is megrökönyödik rajta. 

Három gyerek, feleség, rokonság, alkalmazottak – a lista hosszú és költséges. „Kemény összeg. Nem tudom. De szerintem milliós összeg, mert ha azt nézzük, hogy hány embernek veszek ajándékot, meg a dekoráció, meg a ház, meg a karácsonyfa és az összes többi – azt gondolom, hogy szerintem karácsony környékén egy átlagos ember a kéthavi jövedelmét elkölti, én is elköltöm” – árulta el Schobert Norbi.

Elmondása szerint bár könnyedén megtehetné, hogy bármennyit elkölt, mégis van egyfajta nevelési célzat náluk az ajándékozás körül, különben nem lenne megállás. „Mindent nem veszek meg a gyerekeimnek, pont azért – pedig megvehetném –, mert a dolgokat maguktól kell elérni. Például, ha elutazunk egy távoli táborba külföldre, akkor nem viszem őket első osztályú ülésen. Még akkor sem, ha mi úgy utazunk a Rékával. Egyszerűen azért nem, mert egy gyerek ne szülessen be abba, hogy ő első osztályon utazik. Nem. Szépen élje meg a pillanatot, és nem kapnak a gyerekeim semmilyen drága dolgot. Kocsit sem veszek nekik. Meg kell maguknak keresni a pénzt rá” – vallotta be Rubint Réka férje.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top