Mézeskalács

Mézeskalács-házikóvá alakítottak át egy miskolci villamost, odavannak érte az utasok

Harapnivaló mézeskalács házikó fut a síneken. Az új adventi villamos – amely egész nap járja a várost – kívülről-belülről egyaránt nagyon látványos lett.

Mint egy mézeskalács-házikó, úgy néz ki Miskolc idei adventi villamosa. Mint az RTL Híradó riportjából kiderül, a járművet – amely egészen január 6-ig közlekedik – a közlekedési cég 15 dolgozója tervezte meg, majd 2 hónap alatt készítette el. Meleg hangulatot varázsoltak a villamosba.

Egy régebbi villamost festettek át kívül-belül, díszekkel és girlandokkal díszítették, több száz méter fényfüzért raktak rá. Belül hangulatos zene szól, félhomály és búbos kemence, karácsonyfa és sok-sok dísz várja az utasokat, sőt egy konyharészlet is van. Készülhetnek a szelfik a csillogó dekorációk között!

A következő napokon krampuszokkal is találkozhatnak a villamos utasai, a jegyeket és a bérleteket ellenőrzik majd. Akinek nincs, virgácsot kap.

Kiemelt kép: MVK Zrt. / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top