nlc.hu
Mézeskalács

Ilyen a Mikulás Csobot Adéléknél

Csobot Adélék így lepik meg a gyerekeiket Mikuláskor

Az X-Faktor mentora elárulta, miért van fent hajnali 3-ig december 6-án.

A NőComment! 4. adásában kiderült, hogy Csobot Adél órákat képes eltölteni az előkészületekkel, hogy minden tökéletes legyen, mire Nátán és Ádin december 6-án reggel felébrednek.

Csobot Adél

Csobot Adélékhoz december 6-án reggel érkezik a Mikulás (Fotó: Sajtóklub)

„Nálunk nem volt, én nem kaptam ebből az élményből, hogy a Télapó vagy a Mikulás megérkezik hozzánk haza, és nekem énekelgetnem vagy szavalnom kell. Emiatt nem is vittem tovább ezt a gyerekeimnél, tehát a gyerekeim nem fognak otthon Mikulást kapni. Nem az ajándékra gondolok, hanem magára az emberre – magyarázta Csobot Adél, hozzátéve: – Nekem nagyon szép emlékeim vannak erről. Én 9 éves koromig hittem ebben a varázslatban, hogy van Télapó, és megérkezik, és levelet írtam, és megtisztítottam a család összes tagjának a csizmáját, hogy mindenki kapjon. És ez így van most is, a gyerekeimnél.”

A kétgyermekes énekesnő elárulta, hogy van nekik egy kis fém postaládájuk, és a kisfiainak abba kell belerejteniük a levelet, amit a Mikulásnak írnak. „Nyilván ez még csak egy rajz. És onnan eltűnik pár nappal előtte. Nálunk december 6-án reggel érkezik. Nagyon sokáig vagyok fent aznap éjszaka, mert nagyon nem mindegy, hogyan érkezik meg. Nálam ez egy kész kompozíció. Ott van műhó… Hajnali 3-ig melózok, mert nagyon nem mindegy, hogyan van feldíszítve. Kalácsot sütünk, kakaót rakunk ki a Télapónak, hogy egyen, igyon. Nyilván mi vagyunk azok, akik beleiszunk, beleeszünk. És óriási az öröm reggel. És kis fényfüzérekkel van feldíszítve. Szóval nekem ez így fontos. Aztán megéri, amikor reggel ezeket a kisgyerekeket látom örülni” – mesélte az X-Faktor mentora.

Olvass még a Mikulásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top