Programok

A lélegzeted is eláll ettől a karácsonyi díszvilágítástól

A kanadai Vancouverben egészen új szintre emelték a karácsonyi díszkivilágítás fogalmát: a több tízezer égőbe szó szerint belekáprázik a szem!

 Ha karácsonyi díszkivilágításról van szó, a túlzás fogalmát mintha kitörölnék a szótárból. Erre idén a legjobb példa a kanadai Vancouverben található, ahol a karácsonyi vásárban elhelyzett fényjáték készítői mindent megtettek, hogy a járókelőket ámulatba ejtsék!

Még több lélegzetelállító karácsonyi díszkivilágítás az NLCafén:

 Az Enchant Christmas Light Maze elnevezésű hatalmas fénylabirintus a vancouveri karácsonyi vásárban kapott helyet. Ez a világ legnagyobb fénylabirintusa: 5000 négyzetméteren találhatók benne fényszobrok, 20 méter magas karácsonyfáját pedig 85 ezer LED égő teszi ragyogóvá. A lélegzetelállító karácsonyi díszkivilágítás egészen szilveszter éjjeléig látható, így ha netán arra jársz, semmiképp se hagyd ki! Vagy már most felírhatod a jövő évi karácsonyi kívánságaid közé a meglátogatását – addig pedig itt vannak a róla készült elképesztő fotók:

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top