Programok

Szivárványos karácsonyi fényekkel tiltakozik az asszony homofób szomszédja ellen

Az amerikai Lexi Magnusson karácsonyi dekorációja nem (csak) az ünnep miatt került fel, hanem azért is, hogy így üzenjen vele gyűlölködő szomszédjának. Karácsonyi lecke elfogadásból és szeretetből!

Az új szomszéd azzal a reménnyel fordult Lexi Magnussonhoz, hogy az asszony majd osztja véleményét a homoszexuális és transznemű emberekről. A szomszéd tudta, hogy Lexi valaha mormon volt, ezért bizalmaskodóan osztotta meg vele, hogy azért költöztek el előző otthonukból, mert a lány, akit fia felkért a szalagavatóra, inkább egy másik lánnyal ment el a bálba, az iskolában meg egyébként is transzneműek tartottak érzékenyítő előadást, ami mélyen felháborította a konzervatív asszonyt.

Lexi végighallgatta a fröcsögést, és nyugodt maradt – mivel korábban ő is mélyen hívő volt, megértette az asszony gondolkodásának korlátait, és úgy döntött, ahelyett, hogy kikelne önmagából, egészen másféle választ ad majd.

Szivárványos karácsonyi fényekkel tiltakozik az asszony homofób szomszédja ellen 

Mivel közeledik a karácsony, szivárványszínbe rendezte el 10 000 fénypontnyi karácsonyi égőjét, finoman utalva rá, hogy a toleráns emberek számára a fény a válasz a sötétségre. Méghozzá szivárványszínű.

Nem tudjuk, a szomszéd mit reagált az egyértelmű kiállásra, de annyi biztos, hogy ha valami, ez igazán karácsonyi gesztus volt.

BoredPanda

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top